Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La fermentación lenta : productos del horno perfectos gracias a los consejos de un gran maestro / Piergiorgio Giorilli ; fotografías de Francesca Bambrilla y Serena Serrani

por Giolli, Piergiorgio.
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: [Milano= Milán] :Gribaudo ,2017 Edición: 1ª ed.Descrición: 178 p. :fot. col. ;26cm.ISBN: 8417127062.Materia(s): Pan -- Fabricación | Repostería -- Recetas de cocina | Pan -- Recetas de cocina
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Sanxillao
Sala préstamo
66 GIO fer 1 Dispoñible LED023000011900
Prestable IES Sanxillao
Sala préstamo
66 GIO fer 1 Dispoñible LED023000011901

Coa tecnoloxía Koha