La fermentación lenta (Rexistro nro. 717349)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00728nam a2200205 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 190514s2017 sp g spa
ISBN
ISBN 8417127062
CDU
CDU 664.68(083.1)
CDU
CDU 664.645
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Giolli, Piergiorgio
MENCIÓN DE TÍTULO
Título La fermentación lenta
Resto do título : productos del horno perfectos gracias a los consejos de un gran maestro
Autores / Piergiorgio Giorilli ; fotografías de Francesca Bambrilla y Serena Serrani
EDICIÓN
Edición 1ª ed
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación [Milano= Milán]
Editorial :Gribaudo
Data de publicación ,2017
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 178 p.
Outras características físicas :fot. col.
Dimensións ;26cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Pan
Subdivisión xeral Fabricación
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Repostería
Subdivisión xeral Recetas de cocina
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Pan
Subdivisión xeral Recetas de cocina
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2019-05-14 Fondos Biblioteca 66 fer 66 GIO fer LED023000011900 2022-10-03 1 Prestable
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2019-05-14 Fondos Biblioteca 66 fer 66 GIO fer LED023000011901 2022-10-03 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha