000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00728nam a2200205 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
190514s2017 sp g spa |
ISBN |
ISBN |
8417127062 |
CDU |
CDU |
664.68(083.1) |
CDU |
CDU |
664.645 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Giolli, Piergiorgio |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La fermentación lenta |
Resto do título |
: productos del horno perfectos gracias a los consejos de un gran maestro |
Autores |
/ Piergiorgio Giorilli ; fotografías de Francesca Bambrilla y Serena Serrani |
EDICIÓN |
Edición |
1ª ed |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
[Milano= Milán] |
Editorial |
:Gribaudo |
Data de publicación |
,2017 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
178 p. |
Outras características físicas |
:fot. col. |
Dimensións |
;26cm |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Pan |
Subdivisión xeral |
Fabricación |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Repostería |
Subdivisión xeral |
Recetas de cocina |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Pan |
Subdivisión xeral |
Recetas de cocina |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |