Vista normal Vista MARC Vista ISBD

El pan : manual de técnicas y recetas de panadería Jeffrey Hamelman ; ilustraciones interiores y fotografías de Chiho Kaneko ; traducido por Ibán Yarza

por Hamelman, Jeffrey.
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: [Madrid] Libros con Miga 2013 Edición: 1ª ed.Descrición: XV, 487 p. il. 25 cm.ISBN: 9788494193408.Títulos uniformes: Bread Español.Materia(s): Pan -- Recetas
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Sanxillao
Sala préstamo
64 HAM pan Dispoñible LED023000013233
Prestable IES Sanxillao
Sala préstamo
66 HAM pan 1 Dispoñible LED023000011896

Bibliografía: p. 467-468. Índice

Coa tecnoloxía Koha