000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00681nam a2200205 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
190514s2017 sp g spa |
ISBN |
ISBN |
849118094x |
CDU |
CDU |
664.66(083.12) |
CDU |
CDU |
641.85(083.12) |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Reinhart, Peter |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
El aprendiz de panadero |
Resto do título |
: el manual más completo para elaborar pan artesanal |
Autores |
/ Peter Reinhart ; fotografías de Ron Manville ; [traducción, Roger Rizzo] |
EDICIÓN |
Edición |
1ª ed |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Barcelona |
Editorial |
:RBA |
Data de publicación |
,2017 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
335 p. |
Outras características físicas |
:il. col. y n. |
Dimensións |
;26cm |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Índice |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Pan |
Subdivisión xeral |
Fabricación |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Pan |
Subdivisión xeral |
Recetas de cocina |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |