La ciencia en los fogones (Rexistro nro. 716379)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00673nam a2200193 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 080306s2005 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal AS 4404-2005
OTROS IDENTIFICADORES
Número normalizado ou código 84497042069
CDU
CDU 641.568(450)(083.12)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Cassi, Davide
MENCIÓN DE TÍTULO
Título La ciencia en los fogones
Resto do título : historia, técnicas y recetas de la cocina molecular italiana
Autores / Davide Cassi y Ettore Bocchia ; traducción, Silvia Blanco Flecha
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Gijón
Editorial :Trea
Data de publicación ,2005
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 159 p
Outras características físicas :il
Dimensións ;21cm
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie La comida de la vida
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cocina italiana
Subdivisión xeral Recetas
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Bocchia, Ettore
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Falta ISBN
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2008-03-06 Fondos Biblioteca 641 cie 641 CAS cie LED023000007600 2022-10-03 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha