000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00673nam a2200193 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
080306s2005 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
AS 4404-2005 |
OTROS IDENTIFICADORES |
Número normalizado ou código |
84497042069 |
CDU |
CDU |
641.568(450)(083.12) |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Cassi, Davide |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La ciencia en los fogones |
Resto do título |
: historia, técnicas y recetas de la cocina molecular italiana |
Autores |
/ Davide Cassi y Ettore Bocchia ; traducción, Silvia Blanco Flecha |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Gijón |
Editorial |
:Trea |
Data de publicación |
,2005 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
159 p |
Outras características físicas |
:il |
Dimensións |
;21cm |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
La comida de la vida |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina italiana |
Subdivisión xeral |
Recetas |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Bocchia, Ettore |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
Falta ISBN |
-- |
1 |