Papilas y moléculas (Rexistro nro. 1119118)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00858nam a22002894i 4500
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA
Campo fixo de descrición física ta
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 170922s2017 sp a|||g |||| 000 0 spa|c
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal DL B 12966-2017
-- Biblioteca de Catalunya
ISBN
ISBN 9788408175964
-- ES-BaUB
-- rda
-- ES-BaUB
-- BPS
-- LED023
-- fre
-- spa
CDU
CDU 663.2:641.5
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Chartier, François
-- 213506
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Papilas y moléculas
Resto do título : la ciencia aromática de los alimentos y el vino /
Autores François Chartier
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial : Planeta
Data de publicación , 2017
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 212 p.
Outras características físicas il. cor
Dimensións 22 x 22 cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Maridaxe (Gastronomía)
-- 213507
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Maridaje (Gastronomía)
-- 213508
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña
-- 15524
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cocina
-- 15524
-- LED023
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
-- CVA31
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2024-10-04 Fondos biblioteca 66 pap 66 CHA pap LED023000013777 2024-10-21 Prestable

Coa tecnoloxía Koha