000 01511nam a2200229 i 4500
997 0 0 _e2
007 ta
008 231214s2023 sp a ||| 000 1|spa c
017 _aB 14647-2023
020 _a9788419785688
080 _a53
100 1 _aRandle-Conde, Aidan.
_eaut
_9152902
245 1 3 _aLa física de las palomitas :
_bel curioso mundo de la ciencia en la cocina /
_cAidan Randle-Conde.
250 _a1ª ed.
260 _aBarcelona :
_bBlume,
_c2023.
300 _a160 p. :
_bil. col. ;
_c21 cm.
520 3 _a* Prepárache para xogar (e aprender) cos alimentos! * Descobre como se xera a electricidade, aprende como funciona o interior dos átomos, realiza experimentos con ondas, aprende sobre a luz para recrear un arco da vella e moito máis. * Este libro utiliza a ciencia aplicada para un enfoque de aprendizaxe divertida e interactiva para toda a familia. Explora os principios e a práctica da ciencia cotiá mediante descubrimentos, analogías, experimentos e investigacións que poderás realizar con alimentos e bebidas da túa cociña. O CURIOSO MUNDO DA CIENCIA NA COCIÑA é unha colección que explora os principios crave e a práctica da ciencia cotiá mediante o uso de analogías, experimentos e investigacións con alimentos e bebidas na contorna da cociña do fogar.
521 _aTER
650 4 _aFísica-
_xExperimentos
_919137
650 4 _aCiencia
_9165634
856 _uhttps://www.casadellibro.com/libro-ciencia-cocina-fisica-de-las-palomitas/9788419785688/14395506