Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Cocina o barbarie / María Nicolau ; prólogo de Dabiz Muñoz ; traducción de Ana Camallonga y Gema Moraleda

por Nicolau i Rocabayera, María (1982-) [autor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona : Península , 2022 Edición: 1ª ed.Descrición: 317 p. ; 24 cm.ISBN: 9788411001113.Materia(s): Cocina | CociñaResumo: Dános tanta preguiza preparar a cea que coa cantidade suficiente de azucre seriamos capaces de comernos calquera merda, pensar que está boa e defendela contra vento e marea. Non sexades bárbaros, cociñade! Cociñar non é seguir unhas instrucións, nin someternos a unha lista de ingredientes, nin planificar minuciosamente a compra do supermercado. Ao contrario, cociñar é todo aquilo que pasa nas marxes dunha receita: é improvisar, arriscar, decidir. Cociñar é ser libres. Contra a extinción deste atrevemento, contra a síndrome do non-teño-tempo e a barbarie dunha sociedade que come pero non cociña, este libro úrxenos para recuperar o sentido do acto máis primixenio da vida: alimentarnos.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Sanxillao
Sala préstamo
64 NIC coc Dispoñible LED023000013181

Dános tanta preguiza preparar a cea que coa cantidade suficiente de azucre seriamos capaces de comernos calquera merda, pensar que está boa e defendela contra vento e marea. Non sexades bárbaros, cociñade! Cociñar non é seguir unhas instrucións, nin someternos a unha lista de ingredientes, nin planificar minuciosamente a compra do supermercado. Ao contrario, cociñar é todo aquilo que pasa nas marxes dunha receita: é improvisar, arriscar, decidir. Cociñar é ser libres. Contra a extinción deste atrevemento, contra a síndrome do non-teño-tempo e a barbarie dunha sociedade que come pero non cociña, este libro úrxenos para recuperar o sentido do acto máis primixenio da vida: alimentarnos.

Coa tecnoloxía Koha