Elaboración y presentación de postres de cocina, UF1097 (Rexistro nro. 982570)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00788nam a22002657c 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 170613s2017 sp a 000 0 spa
-- MON17
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 4329-2017
-- Oficina Depósito Legal Madrid
ISBN
ISBN 9788428339100
-- (OCoLC)1117378156
-- SpMaBN
-- SpMaBN
-- rdc
-- LED023
CDU
CDU 640.4(075.4)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa López Pérez, José Antonio
-- aut
-- 81357
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Elaboración y presentación de postres de cocina, UF1097
Autores José Antonio López Pérez
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación [Madrid]
Editorial Paraninfo
Data de publicación D.L. 2017
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión XIII, 112 p.
Outras características físicas il. col.
Dimensións 24 cm
-- Manuales de formación
-- tgfbne
-- 81358
-- LED023
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
-- MON1806
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2022-12-02 Fondos Hostalería 64 ela 64 LÓP ela LED023000013232 2022-12-02 Prestable

Coa tecnoloxía Koha