La guía de fermentación de Noma (Rexistro nro. 717576)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00807nam a2200229 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 211108s2019 sp g spa
ISBN
ISBN 8415887353
CDU
CDU 663.1
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Redzepi, René
MENCIÓN DE TÍTULO
Título La guía de fermentación de Noma
Autores / René Redzepi y David Zilber ; fotografías de Evan Sung ; ilustraciones Paula Troxler
EDICIÓN
Edición 1ª ed
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Neo Person
Data de publicación ,2019
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 455 p.
Outras características físicas :il.
Dimensións ;27cm
NOTA XERAL
Nota xeral En la cub.: "Incluye koji,kombuchas, salsas shoyu, misos, vinagres, garum, fermentos lácticos y frutas y hortalizas negras."
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Fermentación
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Tecnología de los alimentos
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Nutrición
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Zilber, David
-- PER004-16987
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
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        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2021-05-11 Fondos Biblioteca 641 guí 641 RED guí PER004000016987 2023-02-10 1 Prestable
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2021-11-08 Fondos Biblioteca 66 guí 66 RED guí LED023000012858 2022-10-03 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha