000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00807nam a2200229 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
211108s2019 sp g spa |
ISBN |
ISBN |
8415887353 |
CDU |
CDU |
663.1 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Redzepi, René |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La guía de fermentación de Noma |
Autores |
/ René Redzepi y David Zilber ; fotografías de Evan Sung ; ilustraciones Paula Troxler |
EDICIÓN |
Edición |
1ª ed |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
:Neo Person |
Data de publicación |
,2019 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
455 p. |
Outras características físicas |
:il. |
Dimensións |
;27cm |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
En la cub.: "Incluye koji,kombuchas, salsas shoyu, misos, vinagres, garum, fermentos lácticos y frutas y hortalizas negras." |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Fermentación |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Tecnología de los alimentos |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Nutrición |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Zilber, David |
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PER004-16987 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
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2 |