Cocinologia (Rexistro nro. 717441)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00562nam a2200157 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 200218s2019 xxk g spa
CDU
CDU 663/664
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Farrimond, Stuart
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Cocinologia
Resto do título : la ciencia de cocinar
Autores / Stuart Farrimond ; [traducción, Rubén Giró i Anglada]
EDICIÓN
Edición 1ª reimp
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Londres
Editorial :Dorling Kindersley
Data de publicación ,2019
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 256 p
Outras características físicas :il., fot. cor
Dimensións ;27cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Tecnología de los alimentos
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Tecnoloxía dos alimentos
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Falta ISBN
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Fonte de clasificación ou esquema
        IES A Basella IES A Basella Sala préstamo 2022-10-27 Biblioteca creativa 64 coc 64 FAR coc PED090000010912 2022-10-27   Prestable  
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2020-02-18 Fondos Biblioteca 66 coc 66 FAR coc LED023000012202 2022-10-03 1 Prestable  

Coa tecnoloxía Koha