000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00622nam a2200157 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
190514s2015 sp g spa |
ISBN |
ISBN |
8472121585 |
CDU |
CDU |
641 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Masas madre |
Resto do título |
: elaboración y utilización = Sourdough : process and utilities |
Autores |
/ [dirección de la obra = managing editors, Fco. Javier Antoja Giralt ; traducción = translation, Cillero & de Motta] |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Barcelona |
Editorial |
:Montagud |
Data de publicación |
,2015 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
256 p.|bil. col. y n., gráf.|c24 cm |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Pa |
Subdivisión xeral |
Fabricació |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Antoja Giralt, Francisco Javier |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |