Diseño y gestión de cocinas (Rexistro nro. 716559)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00724nam a2200217 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 090508s2005 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 16437-2005
ISBN
ISBN 8479786981
CDU
CDU 614.31
CDU
CDU 643.36
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Montes, Luis Eduardo
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Diseño y gestión de cocinas
Resto do título : manual de higiene alimentaria aplicada al sector de la restauración
Autores / Eduardo Montes, Irene Lloret, Miguel A. López
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación [Madrid]
Editorial :Díaz de Santos
Data de publicación ,2005
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión XXXV, 650 p
Outras características físicas :il
Dimensións ;24cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos
Subdivisión xeral Manipulación
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cocinas
Subdivisión xeral Material y equipo
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa López, Miguel A
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Lloret, Irene
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Data do último préstamo Número de volume Tipo de ítem de Koha
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2009-05-08 Fondos Biblioteca 64 dis 1 64 MON dis LED023000008441 2024-02-20 2023-04-25 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha