Léxico científico gastronómico (Rexistro nro. 716100)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00798nam a2200253 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 061222s2006 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B 40991-2005
ISBN
ISBN 8408065351
CDU
CDU 641.5(038)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Lèxic científic gastronòmic
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Léxico científico gastronómico
Resto do título : las claves para entender la cocina de hoy
Autores / Alícia et ElBullitaller ; traducción, Josep Maria Pinto
EDICIÓN
Edición 1ª ed
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial :Planeta
Data de publicación ,2006
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 235 p
Outras características físicas :il. col. y n
Dimensións ;24cm
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Ciencia y cocina
NOTA XERAL
Nota xeral Índice
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cocina
Subdivisión de forma Diccionarios
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Pinto, Josep Maria
SECUNDARIAS-ENTIDADE
Nome de entidade ElBullitaller
SECUNDARIAS-ENTIDADE
Nome de entidade Fundación Alícia
-- LED001-8293
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Préstamos totais
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2006-12-22 Fondos Biblioteca 641 léx 641 LÈX léx LED023000006501 2022-10-03 1 Consulta en sala  
        IES de Foz IES de Foz Sala préstamo 2008-10-01 Fondos Biblioteca 641 léx 641 ALI léx LED001000008293 2022-11-22 1 Consulta en sala 6
        IES de Foz IES de Foz Sala préstamo 2008-10-01 Fondos Biblioteca 641 léx 641 ALI léx LED001000016457 2022-11-22 1 Consulta en sala  

Coa tecnoloxía Koha