GUÍA COMPLETA DE LAS TÉCNICAS CULINARIAS (Rexistro nro. 715908)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00395nam a2200157 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 040611s2003 sp g spa
ISBN
ISBN 8489396124
CDU
CDU 64
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa WRIGHT, JENI
MENCIÓN DE TÍTULO
Título GUÍA COMPLETA DE LAS TÉCNICAS CULINARIAS
EDICIÓN
Edición
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación BARCELONA
Editorial :BLUME
Data de publicación ,2003
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 351
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2004-06-11 Fondos Biblioteca 64 guí 64 WRI guí LED023000005804 2022-10-03 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha