Randle-Conde, Aidan.

La física de las palomitas : el curioso mundo de la ciencia en la cocina / Aidan Randle-Conde. - 1ª ed. - Barcelona : Blume, 2023. - 160 p. : il. col. ; 21 cm.

* Prepárache para xogar (e aprender) cos alimentos! * Descobre como se xera a electricidade, aprende como funciona o interior dos átomos, realiza experimentos con ondas, aprende sobre a luz para recrear un arco da vella e moito máis. * Este libro utiliza a ciencia aplicada para un enfoque de aprendizaxe divertida e interactiva para toda a familia. Explora os principios e a práctica da ciencia cotiá mediante descubrimentos, analogías, experimentos e investigacións que poderás realizar con alimentos e bebidas da túa cociña. O CURIOSO MUNDO DA CIENCIA NA COCIÑA é unha colección que explora os principios crave e a práctica da ciencia cotiá mediante o uso de analogías, experimentos e investigacións con alimentos e bebidas na contorna da cociña do fogar.

5º-6º Primaria

9788419785688


Física---Experimentos
Ciencia

53

Coa tecnoloxía Koha